SM-sarja joulutauolle

23.12.2013 18:36

Kauden viimeisessä pelissä ennen joulutaukoa Hamarin Elo sai vastaan Duon Jämsästä. Lähtökohdat olivat selvät ennen peliä, sillä molemmat joukkueet taistelisivat pisteistä kynsin hampain, koska sen verran tasainen on sarjataulukko tällä hetkellä. Neljän kärki on vain muutaman pisteen sisällä toisistaan.

Ottelun avausmaali syntyi 7. peliminuutilla, kun maalin edessä Järvinen onnistui laittamaan pallon sisään maaliruuhkan edessä. Erän toisesta osumasta vastasi Hankkio ja erätauolle mentiin Elon johtaessa 2-0.

Toisen erän alun Elo pääsi aloittamaan ylivoimalla ja pallo löytyi kahdesti Duon maalista, ensin Pelkosen ja heti perään Lindströmin toimesta. Taisi tulla Elon pelaajille hieman hyvänolontunne puseroon, mikä kostautui rajusti, sillä seuraavat 5 maalia teki vierasjoukkue.  Näin Duo johti peliä 5-4 kahden erän jälkeen. Erässä kunnostautui herra Jalonen tehoilla 1+3.

Kolmas erä meni aivan sekaisin jäähyjen ansiosta ja Elolle tarjottiin monen otteeseen mahdollisuus ratkaista ottelu, mutta Duo pinnisteli vahvasti pelissä mukana. Elo teki lopulta erässä kolme ylivoimamaalia ja yhden alivoimamaalin. Ainoa tasakentällisin syntynyt maali oli Lindholmin tasoitusmaali 5-5. Elo rankaisi ja vei ottelun lopulta 9-7.

Parhaat pistemiehet:

Elo: Pelkonen ja Hankkio 2+1, Hautajoki 0+3

Duo: Jalonen 1+4, Muuriaisniemi 2+0

Tulospalvelu
Kaukislehti