Suomen Kaukalopalloliitto ry:n liittohallitus 1.1.2014 lähtien

10.11.2013 18:38

Suomen Kaukalopalloliitto ry:n syyskokous pidettiin 10.11.2013 Kisakallion Urheiluopistolla, Lohjalla. Suomen Ringetteliitto ry:n ja Suomen Kaukalopalloliitto ry:n syyskokoukset päättivät liittohallituksien esitysten mukaisesti siirtää liittojen purkamista vuodelle 2014.  Liittojen purkamista tarkastellaan uudelleen, kun yhdistymisen edellytykset ovat olemassa. Tavoitteena on yhtenäistää alueorganisaatioiden toimintaa, jotta päästään yhdenmukaiseen aluehallintojärjestelmään. Tämä malli minimoi myös toiminnallisen ja taloudellisen riskin. 

Liittohallituksen puheenjohtajaksi valittiin Olli Pekka Lehtonen Joutsenosta ja varapuheenjohtajaksi Pekka Koivuniemi Jämsästä. Liittohallituksen jäseninä ovat Herkko Sottinen Lieksasta, Ari Kurttila Oulusta ja Pentti Lindegren Helsingistä. 

Puheenjohtaja Olli Pekka Lehtonen aloittaa puheenjohtajana välittömästi, koska edellinen puheenjohtaja Olli-Pekka Lintula on 15.10.2013 imoittanut luopuvansa puheenjohtajuudesta 10.11.2013. Liittohallituksen puheenjohtajaksi valittu Olli Pekka Lehtonen on kotoisin Korvenkylästä, Joutsenosta. Hän on 43-vuotias ja koulutukseltaan markkinointilinjalta valmistunut tradenomi. Lehtonen pelasi kaukalopalloa eri sarjatasoilla vuosina 1982-2009. Peliuran jälkeen hän on toiminut erotuomarina., Etelä-Karjalan Kaukalopallo ry:n varapuheenjohtajana, Kaukalopalloliiton liittohallituksen jäsenenä 2010-2012, SKRL ry:n liittohallituksen jäsenenä vuodesta 2012 lähtien. SM-sarjan sarjapäällikkönä ja kurinpitäjänä Etelä-Karjalan Kaukalopallo ry:ssä. Kaukalopallon lisäksi hän harrastaa mm. soutua, suunnistusta ja sukellusta. 

 

Tulospalvelu
Kaukislehti