Flexolahti kaatoi niukasti Duon

29.10.2013 09:48

Flexolahti ja Duo väänsivät tiukasti SM-sarjan pisteistä lauantaina Lahdessa. Flexolahti meni avauserässä kahden maalin johtoon, lisäsi johtoaan toisessa erässä maalilla, mutta numerot eivät kerro totuutta pelitapahtumista. Jämsäläisjoukkue pisti varsinkin toisessa erässä hyvin isännille kampoihin. Duolla oli erässä useita ylivoimamahdollisuuksia sekä kaksi läpiajoakin. Joukkueen viimeistely kuitenkin ontui.
Flexolahti ei ollut kotiavauksessaan parhaimmillaan, ja kolmannessa erässä uneliaisuus oli kostautua. Duo nousi jo kahden maalin päähän, mutta lopussa Flexolahti puolusti hyvin ja voitti 5-3.
- Emme liikkuneet riittävän hyvin, emme myöskään liikuttaneet palloa riittävästi. Teimme lisäksi liikaa virheitä. Mutta voitto on aina voitto, siihen pitää olla tyytyväinen, Flexolahden pelaajavalmentaja Jari Blomberg sanoi.
- Hetkittäin olimme pulassa, mutta onneksi nivuskuntoutuksesta toipunut maalivahtimme Marko Lempinen venyi pariin tärkeään ääritorjuntaan.
Flexolahden tärkeä lenkki oli hyökkääjä Ville Kiiskinen. Rautakauppiaan avauserässä tekemät kaksi maalia naulasivat hetkeksi Duon itseluottamuksen. Lisäksi hän vasaroi jämsäläisten henkistä kanttia jatkuvalla, aggressiivisella karvauksellaan. Lahtelaisten muista maaleista vastasivat Petri Koski, Santtu Venäläinen ja Aki Kaskinen. Duosta maalinteossa onnistuivat Topi Riihinen, Tuomas Lyytikkä ja Sami Hurske.
 
Viikonlopun otteluiden tulokset:
 
Etelä:
 
Maks-91 - Hamarin Elo 3-5 (2-3)
 
Hamarin Elo - TNC 2-10 (0-5)
 
Maks-91 - TNC 6-10 (3-5)
 
Flexolahti - Duo Jämsä 5-3 (3-1)
 
Pohjoinen:
 
NapaKP - Toppila United 5-10 (2-1)
 
Team Takini - Norsut 8-8 (3-1)
 
Top Team 91 - RB-Oulu 7-8 (2-3)
 
Norsut  - Top Team 91 3-8 (1-4)
 
Team Takini - RBA 1-5 (0-4)
 
 
 
 
Tulospalvelu
Kaukislehti