Hamarin Elo ja Flexolahti pelasivat tasan

21.10.2013 22:41

Joukkueiden kausi lähti liikkeelle ”paikallispelillä”, kun Hamarin Elo Porvoosta kohtasi Flexolahden Lahdesta. Huolimatta siitä, että molemmissa joukkueissa on paljon toisilleen tuttuja pelaajia keskenään, niin ystävyyssuhteet jätettiin alkulämpimän jälkeen pukukoppiin, eikä niiden annettu vaikuttaa pelaamiseen. Päinvastoin tunteet kuumenivat  välillä turhankin paljon.

Elo avasi maalihanat, kun Tomi Luoto pääsi ylivoimalla viemään kotijoukkueen johtoon. Vain hetki maalin jäähyboxin ovi oli taas auki ja vierasjoukkueelle tuomittiin viiden minuutin jäähy polvitaklauksesta. Elo aloitti ylivoiman hyvin, kun Anttu Jääskö teki tilanteeksi 2-0 ja jäähyä jäi vielä kolme minuuttia jäljelle. Peli sai uuden käänteen, kun vierasjoukkue teki kaksi alivoimamaalia Elon pelaajien henkilökohtaisista virheistä johtuen ja tilanne oli 2-2. Mikael Forsell pääsi maalin edestä nostamaan Elon uudestaan johtoon, mutta Flexolahti kuittasi ylivoimalla hetkeä myöhemmin ja näin erätauolle mentiin tasatilanteessa.
 
Toinen erä oli varsin rikkonainen. Jäähyaitio tuli tutuksi ja saranat olivat kovilla. Flexolahti siirtyi johtoon, kun toista erää oli pelattu 4 minuuttia. Juho Hankkio tasoitti pelin ottelun puolivälin jälkeen. Tämän jälkeen Mikko Wiiala keihästi itsensä pihalle punaisella kortilla ja viiden minuutin jäähyllä. Tämän tilanteen jälkimainingeista tuomittiin myös Flexolahdelle kaksi jäähyä ja näin Elo pääsi aluksi pelaamaan kaksi minuuttia ylivoimalla ja vasta sen jälkeen joutui kolmen minuutin alivoimalle. Flexolahti pystyi yhden maalin tekemään ylivoimalla ja erätauolle mentiin 4-5 tilanteessa.
 
Kolmannessa erässä Janne Saarela tasoitti peliin ylivoimalla, mutta vain hetken tästä vierasjoukkue teki illan kolmannen alivoimamaaliin. Olli Pelkonen tasoitti pelin 6-6, kun peliä oli jäljellä kuusi minuuttia. Sami Lindholm vei Elon johtoon, kun peliä on jäljellä enää kaksi minuuttia ja ratkaisun makua oli jo ilmassa. Mutta tämä kampailu ei kyllä jättänyt ketään kylmäksi. Flexolahti nousi vielä tasoihin pelatessaan kuudella kenttäpelaajalla todella hienon kuvion päätteeksi, kun peliä oli jäljellä ainoastaan 30 sekuntia. Näin pisteet jaettiin maalein 7-7, mikä oli varmaan ihan ansaittu tulos pelitapahtumiin nähden.
 
Pelatut ottelut
 
18.10 Veltot – NapaKP                6-10
19.10 Hamarin Elo – Flexolahti    7-7
19.10 Top-Team 91 – NapaKP     7-2
 
Tulevat ottelut
 
26.10
Klo 11.30 Maks-91 – Hamarin Elo, Mikkelin jäähalli
Klo 13.30 Hamarin Elo – TNC, Mikkelin jäähalli
Klo 15.00 NapaKP – Toppila Utd. Lappi-Areena
Klo 15.30 Maks-91 – TNC, Mikkelin jäähalli
Klo 18.45 Flexolahti - Duo Jämsä, SOL Areena Lahti
Klo 20.00 Team Takini – Norsut, Jäähalli
Klo 20.15 Top-Team 91 – RB Oulu, Linnamaa 1
 
27.10
Klo 14.30 Norsut – Top Team 91, Kempele
Klo 16.00 Team Takini – RBA, Jäälihalli
Tulospalvelu
Kaukislehti