Jussi Säteristä erotuomareiden pääkouluttaja

21.10.2013 18:14

Jussi Säteri on valittu kaukalopallon erotuomareiden pääkouluttajaksi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Liittohallitus nimesi Säterin pääkouluttajaksi 17.8.2013 pitämässään liittohallituksen kokouksessa.

Jussi Säteri:

Jussi Säteri on toiminut kaukalopallon parissa aina vuodesta 1985 lähtien, jolloin hän aloitti kaukalopallon pelaamisen Espoon kaupungin sarjassa. Peliuran varrelle Jussilla on mahtunut monia seuroja pääkaupunkiseudulta, kuten E-Pilleri, HP-87, Liike, Punakone ja Zeeprat. Erotuomariura käynnistyi vuonna 1998 Helsingin kaukalopalloerotuomarikerhossa, jonka jälkeen hänelle on kertynyt yhteensä noin 1700 ottelua erotuomarina kaukalopallon parissa. Vuodesta 2001 lähtien Jussi on toiminut kaukalopallon pääsarjatasolla, viheltäen yhteensä 181 pääsarjaottelua. Jussi on toiminut Helsingin alueen kaukalopalloerotuomareiden sääntövastaavana useamman vuoden ajan ja erotuomareiden tarkkailutehtävät ovat kuuluneet myös Jussin tehtäviin.

Rooli:

Pääkoulluttaja toimii Liiton kaukalopallon lajiryhmän alaisissa koulutuksissa ja niihin liittyvissä tilaisuuksissa.
Kouluttaja vastaa kaukalopallon erotuomareiden koulutusohjelmasta-, materiaaleista, sisällöstä ja tilaisuuksista. Kouluttajan tehtäviin kuuluu yhteistyö alueiden kouluttajien kanssa sekä päävastuu SM-sarjan erotuomarikouluksesta. Pääkouluttaja toimii tiiviissä yhteistyössä kilpailupäällikön kanssa sekä erotuomariasettelijoiden kanssa.
 
 
 
Tulospalvelu
Kaukislehti