Duo Jämsä – innolla ja positiivisin mielin kohti alkavaa kautta

11.10.2013 14:50

 

LEHDISTÖTIEDOTE 11.10.2013
 
SM-sarja alkaa tulevana viikonloppuna
Kaukalopallon SM-sarja pyörähtää käyntiin viikonloppuna kolmen ottelun voimin. Mestaruus- ja mitalijahtiin lähtee 13 joukkuetta.
 
Duo Jämsä – innolla ja positiivisin mielin kohti alkavaa kautta
 
Duo Jämsän SM-joukkue on muutosten kourissa. Joukkueessa on tarjolla isoa peliruutua usealle pelaajalle, sillä joukkueesta on lähtenyt pois kokemusta ja heidän saappaansa olisi täytettävä. Kahdella edellisellä kaudella mitaleilla ollut joukkue lähtee tulevaan kauteen haastajana. Tavoitteena on pääsy pudotuspeleihin ja mitaliotteluihin
 
Avausviikonloppuna Duo Jämsä kohtaa kuopiolaisen Team No Controlin ja mikkeliläisen Maks-91 joukkueen Kuopiossa. Duo lähtee peleihin toteuttamaan omaa pelitapaansa, jossa keskitytään vahvasti hyökkäuyspeliin ja siellä liittyviin roolituksiin. Viikonloppuna on odotettavissa tasaisia ja tiukkoja vääntöjä. Harjoitukset ovat sujuneet suunnitelmien mukaan ja avausviikonloppua odotetaan innokkain ja positiivisin mielin.
 
Maks-91 – hyvällä vireellä kohti kautta
 
Mikkeliläinen MAKS-91 lähtee haastajan asemasta alkavalle kaudelle Etelä Lohkossa. Joukkuetta on kasattu pikkuhiljaa syksyn aikana ja perusrunko on kasassa. Lisäyksiä kokoonpanoon voi tulla vielä kauden aikana ja luvassa voi olla täsmähankintoja tietyille pelipaikoille. Tavoitteeksi kaudelle on asetettu Playoff- paikka lohkossa.
 
Tulevana viikonloppuna Maks-91 kohtaa Duo Jämsän Kuopiossa. Avausviikonlopun osalta odotetaan tiukkoja ja tasaisia pelejä. Valmistautuminen on ollut hyvä ja tavoitetet saavutettu. MAKS-91 keskittyy puolustuspeliin ja sitä kautta läpi kentän tapahtuviin nopeisiin suunnanmuutoksiin. Jokaisesta pelistä lähdetään hakemaan voittoa. Joukkueessa on paljon kokemusta, mutta nuorille tulokkaillekin on mahdollsiuus ottaa roolia niin halutessaan.
 
Viikonlopun pelit Kuopiossa
 
13.10 Team No Control – Duo Jämsä
            Duo Jämsä – Maks-91
            Team No Control – Maks-91
 
Lue koko kausiennakko osoitteesta:
http://kaukalopallo.skrl.fi/File/SM_sarja/Kausiennakko_SM-sarja.pdf?rnd=1381396156
 
Tulospalvelu
Kaukislehti