Suomen Cupissa mukana kuusi joukkuetta

16.10.2019 11:35

Suomen Cupin mestaruudesta pelataan lauantaina 19.10 Lappeenrannassa. Turnauksessa on mukana 6 joukkuetta Hamarin Elo, LaPo, LaVi, Liry, Muki-06 ja RB Kikka 88. Kolme edellistä mestaruutta vienyt Flexolahti ei ole mukana, sillä seuran menestyksekäs kaukistaival saapui päätökseen viime keväänä.

Mukana on kuitenkin kova kaukalopallo edustus. Vuoden 2013 Suomen Mestari ja kauden 15-16 Suomen Cupin mestari Hamarin Elo lähtee suurimpana suosikkina turnaukseen. Sanansa cup-kannu jahtiin on sanottavana vuoden 2017 Suomen Mestari LaPolla sekä viime kauden cup-finalisti LaVilla. Oman mausteensa soppaan tuo RB Kikka 88, joka on tehnyt kovan comebackin kaukalopallokartalle, josta osoituksena viime kauden hyvät otteet divaritasolla sekä kevään SM-lopputurnauksessa. Turnauksen mustina hevosina lähtee paikalliset Liry ja MuKi-06, jotka ovat mukana ensi kertaa valtakunnallisissa mittelöissä.

 

MuKi-06:n Roope Toivola lähtee innolla viikonlopun turnaukseen ja usko oman joukkueen tekemiseen on vahva.

- Kesän treenikausi on sujunut suunnitelmien mukaisesti ja joukkueen pelillistä sekä ulkopelillistä silmää on hiottu huippuunsa. Tässä turnauksessa joukkue on vielä kerran kasassa nykyisessä kokoonpanossaan ja odotamme innolla mahdollisuutta näyttää mihin pystymme!

- Vahvimpina ennakkosuosikkeina turnaukseen Toivola pitää Hamarin Eloa sekä LaPoa. Molempien joukkueiden kokemus kovista peleistä takaa ennakkosuosikin viitat joukkueiden ylle.

 

RB Kikka 88:n manageri Toni Silmäri kommentoi joukkueen lähtökohtia turnaukseen seuraavasti:

- Kesällä seurassa oli pientä vaihtuvuutta pelaajien suhteen.  Lisäksi oman haasteensa kauteen valmistautumisessa on tuonut maalivahtitilanne. Viime kaudella seurassa oli kolme maalivahtia, joista kaksi loukkaantui kauden aikana. Nämä loukkaantumiset pitävät herrat sivussa myöskin alkavalla kaudella, joten maalivahti-osastolle hankittiin kesän aikana vahvistusta.

- Treenit meillä on pyörineet syyskuun alusta asti. Pari harjoitusottelua on myös ehditty pelata Rientoa vastaan. Kokoonpanot ovat vaihdelleet kovasti harjoituksissa ja peleissä, joten turnaukseen lähdetään hakemaan pelituntumaa ensi viikolla starttaaviin divareihin. Kaikkinensa turnaus toimii meillä hyvänä mittarina siinä, missä muut joukkueet menevät kesän jälkeen. Varsinkin samassa alkulohkossa oleva LaPo, jolle hävittiin 2-divarin välierissä viime kaudella. Turnaukseen lähdemme kokonaan seuran omalla porukalla katsomaan mihin rahkeet riittää.

- Varmasti kovia pelejä on tiedossa. Turnauksen ennakkosuosikkeina pidän aina vahvaa LaPoa, sekä Porvoolaista Hamarin Eloa. Tuskin sieltä asti lähdetään Lappeenrannasta mitään muuta kuin Cupin voittoa hakemaan.  

 

KAUKIS-TV mukana syksyn huipputapahtumassa!!!

 

OTTELUOHJELMAAN

Tulospalvelu
Kaukislehti