Kaukalopallon Suomen Mestaruus ratkaistaan viikonloppuna Imatralla

19.04.2017 16:30

Kaukalopallon Suomen Mestaruus ratkaistaan 22-23.4.2017 pelattavassa avoimessa SM-turnauksessa Imatralla. Turnauksessa on mukana kahdeksan joukkuetta: Epa-TT Varkaudesta, Flexolahti Lahdesta, Lauritsalan Pojat Lappeenrannasta, Lauritsalan Visa Lappeenrannasta, Lieksan Into, RB-Oulu, Lappeen Riento ja Team No Control Kuopiosta.

Perinteisesti lajin Suomen Mestarille jaettu kiertopalkinto Kultainen Kotka on ollut jo kahden kauden ajan RB-Oulun hallussa. Tänä keväänä hallitsevalla Suomen Mestarilla on enemmän haastajia kuin viime kausilla on totuttu näkemään, sillä mestaruudesta on taistellut viime vuosina vain viisi tai kuusi joukkuetta. Nyt turnauksessa mukana olevat kahdeksan joukkuetta ovat täynnä lajin huippunimiä ja tiedossa on huippuvauhtinen viikonloppu kaukalopallon parissa.

Joukkueet pelaavat kahdessa alkulohkossa ja lohkojen kaksi parasta jatkavat välieriin ja mitalipeleihin. Alkulohkot pelataan lauantain 22.4 aikana, välierät ja mitaliottelut pelataan sunnuntain 23.4 aikana. Turnaus pelataan Imatran Spa Areenalla.

OTTELUOHJELMA

 

Lohkot

A-lohko B-lohko
RB-Oulu Flexolahti, Lahti
Lauritsalan Visa, Lappeenranta Lauritsalan Pojat, Lappeenranta
Team No Control, Kuopio Epa-TT, Varkaus
Lieksan Into Riento, Lappeenranta

 

Otteluohjelma on nähtävissä liiton tulospalvelussa:

TULOSPALVELUUN

 

Ottelut ovat nähtävissä suorana Kaukis-TV:ssä.

KAUKIS-TV lähetysajat

Tulospalvelu
Kaukislehti