Historian ensimmäisen Suomen Cupin voitto ratkotaan Lempäälässä

12.02.2016 13:20

Suomessa järjestettiin tänä vuonna historian ensimmäinen Kaukalopallon Suomen Cup, johon mukaan lähti kaikkiaan 12 joukkuetta. Kilpailu on edennyt siihen vaiheeseen, että lauantaina Lempäälässä RB Oulu ja Hamarin Elo ratkaisevat kaikkien aikojen ensimmäisen Suomen Cupin voiton.

 

Finaalissa nähdään kahden suuren kohtaaminen. Joukkueet kohtasivat viime kauden päätteeksi SM-sarjan finaaleissa, missä mestaruus ratkesi vasta viidennessä ottelussa RB Oulun eduksi. Joukkueiden kilpajuoksu on jatkunut myös tällä kaudella, sillä viime viikonloppuun SM-runkosarjansa päättäneet RB Oulu ja Hamarin Elo löytyvät sarjataulukon sijoilta yksi ja kaksi. Oululaiset veivät myös runkosarjan voiton nimiinsä, mutta vain yhden pisteen erolla.

 

- Meidän lähtökohdat lauantaihin on hyvät. Kiva päästä pelaamaan Eloa vastaan, saisi alkaa jo. Elon kanssa ottelut ovat aina todella kovia pelejä, missä molemmat painaa aivan täysillä, mutta vastustajan kunnioitus on samaan aikaan suuri ja peli rehellistä. Näistä muodostuu yleensä hienoja kamppailuita, RB Oulun pelaajavalmentaja Olli Holopainen kommentoi odotuksiaan lauantaita silmällä pitäen.

 

Hamarin Elo lähtee Suomen Cup finaaliin vahvassa vireessä. Joukkue on voittanut nimittäin kymmenen edellistä SM-sarjaotteluaan, joiden joukossa Elo on kaatanut RB Oulun kahdesti. Luvassa on siis todella tasaväkinen ja mielenkiintoinen kamppailu, johon on mahdoton nimetä ennakkosuosikkia.

 

Suomen Cupin finaali televisioidaan suorana Kaukis-TV:n kautta. Ottelua pääsee seuraamaan tästä linkistä:http://www.smkaukalopallo.fi/fi/Media+/Kaukis-TV.html

 

Suomen Cupin finaali on osa tulevana viikonloppuna järjestettävää SM-viikkoa. Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto on koko viikonlopun ajan edustettuna omalla pisteellään Tampereen Messukeskuksessa. 

Tulospalvelu
Kaukislehti