Olli Holopainen Vuoden 2015 kaukalopalloilija

13.01.2016 11:55

Eilen pidettiin Suomen Urheilugaala Helsingin Hartwall Areenassa. Vuoden Urheilijaksi valittiin Tero Pitkämäki urheilutoimittajien liiton äänestyksessä. Sama raati valitsee myös lajien parhaat urheilijat. Vuoden 2015 parhaaksi kaukalopalloilijaksi valittiin RB-Oulun Suomen Mestaruuteen johdattanut Olli Holopainen. 

- Ihan kiva tunnustushan tuo on. Itselle nuo liiton jakamat palkinnot ovat arvokkaampia, mutta tämä oli käytännössä ainut henkilökohtainen tunnustus joka puuttui, joten kyllä se lämmittää, kaksi kertaa liiton puolesta vuoden kaukalopalloilijaksi valittu Holopainen kommentoi saamaansa tunnustusta.

Vuoden urheilijaksi valittiin kolmannen kerran Pitkämäki. Valinta on herättänyt paljon keskustelua ja ihmettelyä. Myös Holopainen kyseenalaistaa Pitkämäen valinnan. 

-  Onhan Pitkämäki varmasti kova urheilija, mutta silti mielestäni outo valinta. Tänä vuonna ei ollut ketään selkeää voittajaehdokasta, mutta hieman ihmettelen että Pitkämäki jätti taakseen maailman- ja euroopanmestareita vielä kilpailumissa lajeissa. 

Linkistä pääset urheilugaalan sivuille tarkastelemaan muita valittuja.

Suomen Urheilugaala

Tulospalvelu
Kaukislehti