Seuratoiminnan kehittäminen

 

Tältä sivulta löytyy apuja seuratoimintaan ja seuratoiminnan kehittämiseen. 

 

Seuratoiminnan tsekkauslista

 

Seuratoiminnassa on monia asioita, joiden pitää toimia, jotta seura voi todeta perusasioiden olevan kunnossa. Asian helpottamiseksi alla on tsekkauslista, mikä jokaisen seuran kannattaa silloin tällöin tsekata!

Seuran johtaminen

Seuran urheilutoiminta

Seuran viestintä

 

Lähde: Suomen Olympiakomitea: Seuratoiminnan tsekkauslista - Suomen Olympiakomitea saatavilla 10.11.2021

 

Materiaalit ja työkalut seuratoiminnan kehittämiseen

 

Suomen Olympiakomitean nettisivuilta löytyy paljon materaaleja ja työkaluja, joista on apua seuratoiminnan kehittämiseen. Materiaaleissa ja työkaluissa on paljon hyödyllistä tietoa seuratoiminnasta sekä koulutuksia. Kaikki ovat ilmaisena seurojan käytettävissä. Materiaalit ja työkalut löytyvät täältä: Materiaalit ja työkalut - Suomen Olympiakomitea (linkki päivitetty 10.11.2021)

 

HelpDesk

 

Järjestötoiminnassa voi tulla joskus vastaan kysymyksiä, joita itse ei osaa ratkaista tai joiden ratkaisemisessa haluaa tukea ulkopuoliselta asiantuntijalta. Näissä tapauksissa voit täyttää alla olevan HelpDesk- yhteydenottopyyntölomakkeen, jonka jälkeen asiantuntija on sinuun yhteydessä.  Palvelusta vastaa Suomen Olympiakomitea. HelpDesk-yhteydenottopyynto_Olympiakomitea (surveypal.com) (linkki päivitetty 10.11.2021)

 

 

Liikunnan aluejärjestöt

 

15 eri liikunnan aluejärjestöä ympäri Suomen ovat seurojen tukena ja apuna seuratoiminnassa. Liikunnan aluejärjestöt tarjoavat myös monipuolisesti koulutuksia seuratoimintaan liittyen. Katso oma liikunnan aluejärjestösi ja tarjolla olevat koulutukset täältä: Liikunnan aluejärjestöt (liikunnanaluejarjestot.fi) (linkki päivitetty 10.11.2021)

 

 

Seuratoiminnan kehityksessä seuroja auttaa Kaukalopalloliiton seurakehittäjä: 

Satu Tiihonen

050 553 8922

satu.tiihonen@kaukalopalloliitto.fi

 

Tulospalvelu
Kaukislehti