Tapahtumapelipassit ovat käytössä kaudella 2020-2021 kaukalopallon aikuisten harrastetapahtumissa, lasten kaukis- ja luistelukouluissa sekä koulutapahtumissa (alakoulut).

Tapahtumapelipassi Tuoteseloste 2020-2021


Tapahtumakohtainen vakuutuksellinen pelipassi maksetaan Suomen Kaukalopalloliiton tilille  FI21 5094 0020 2197 43 ja maksukuitti lähetetään sähköpostilla osoitteeseen janne.borgstrom@kaukalopalloliitto.fi
Teille lähetetään paluuviestillä tapahtumapelipassilomake joka tulee täyttää ja toimittaa takaisin ennen turnauksen ensimmäistä ottelua.
Maksun viestikenttään merkitään seura, tapahtuma, tapahtuma-aika

Luistelu/kaukiskoulupelipassin seura lähettää päivitetyn tapahtumapelipassipohjan liittoon sähköpostilla aina kuun loppuun mennessä, jolloin uusien pelaajien vakuutus tulee voimaan kuun alusta alkaen. Tapahtumapelipassipohjat lähetetään sähköpostilla janne.borgstrom@kaukalopalloliitto.fi

Tapahtumapelipassin vahinkoilmoitus
Vahingon sattuessa jos kyseessä on tapahtumapelipassin alainen tapaturma tulee täytää oheinen tapaturmailmoituslomake ja toimita se liittoon janne.borgstrom@kaukalopalloliitto.fi lisäksi tulee tehdä Pohjolaan normaali vahinkoilmoitus

 

aa_pdf_icon.gif  Tapahtumapelipassin tapaturmailmoituslomake liittoon

 

Tapahtuma-/ turnauspelipassi, aikuiset (yksittäinen harrasteturnaus)
- Syntynyt ennen 1.1.2004
- Tapahtumapelipassi on tarkoitettu harrasteturnauksia varten (ei sarjatoimintaa varten)
- Tapahtumapelipassi voi ottaa joukkueelle yksittäistä harrasteturnausta varten. Harrasteturnauksen tapahtumapelipassi vakuuttaa yhden turnaukseen osallistuvan joukkueen/peliryhmän. Jos joukkueella on turnauksessa kaksi joukkuetta, molemmat joukkueet tarvitsevat oman tapahtumapelipassin.

- Tapahtumapelipassia lunastettaessa ei tarvita pelaajien henkilöturvatunnuksia, mutta syntymäaikatieto on pakollinen. Pelkkä nimilista ei riitä, puutteellisin tiedoin ilmoitetut pelaajat eivät ole vakuutettuja.
- Harrasteturnauksissa max. pelaajamäärä on 25 pelaajaa/joukkue

- Tapahtumapelipassin vakuutuksen voimassaolon edellytyksenä on tapahtumapelipassin hankinta liiton ohjeiden mukaisesti ja pelaajaluettelon toimittaminen liittoon ennen harrasteturnauksen ensimmäistä ottelua.
 

Luistelu-/kaukiskoulupelipassi, juniorit
- 1.1.2007 ja myöh. syntyneet
- max. 100 pelaajaa
- Tapahtumapelipassi on seurakohtainen, yksi tapahtumapelipassi pitää sisällään seuran  luistelukoulut ym. junioreiden harjoitustapahtumat
- Luistelu-/kaukiskoulupelipassivakuutus ei ole voimassa 1.1.2007–31.12.2011 syntyneiden ottelutapahtumissa tai sarjatoiminnassa. Ottelutapahtumiksi katsotaan toista seuraa/joukkuetta vastaan pelatut ottelut, joissa kentällä on tuomari
- 1.1.2012 ja myöh. syntyneille tapahtumapelipassi kattaa myös luistelu-ja kaukiskoululaisten väliset harjoitusottelut ja turnaukset.
- Tapahtumapassia lunastettaessa ei tarvita pelaajien henkilöturvatunnuksia, mutta syntymäaikatieto on  pakollinen.
- Pelaajia voi lisätä koko kauden ajan, vakuutus tulee voimaan sen kuukauden 1. päivänä, jolloin pelaaja on lisätty. Mikäli pelaajalle lunastetaan kauden aikana henkilökohtainen lisenssi, tulee lisenssin lunastuspäivä ilmoittaa liittoon tapahtumapelipassipohjan toimituksen yhteydessä. Tällöin pelaajaa ei enää lasketa 100 pelaajan tapahtumapelipassikiintiöön.

- Tapahtumapelipassin vakuutuksen voimassaolon edellytyksenä on tapahtumapelipassin hankinta ja osallistujalistan toimittaminen liiton ohjeiden mukaisesti.


Tapahtumapelipassiohjeita:

Turnauksien tapahtumapelipassilomakkeet tulee toimittaa sähköpostilla ENNEN turnauksen ensimmäistä ottelua osoitteeseen
janne.borgstrom@kaukalopalloliitto.fi

Turnauksen tapahtumapelipassi on voimassa henkilöillä, jotka on listalle nimetty vasta silloin kun täytetty tapahtumapelipassi on toimitettu ohjeiden mukaisesti liittoon.

 

Tulospalvelu
Kaukislehti