OSM-kisat 

 

Suomen Kaukalopalloliitto järjestää yhteistyössä Opiskelijoiden Liikuntaliiton kanssa Opiskelijoiden SM-kisat Kuopion Toivalan Tuplajäillä lauantaina 19.3.2022.

OSM-kisat on jouduttu perumaan keväältä 2022, koska ilmoittautuneita joukkueita ei tullut riittävästi ilmoittatumisajan loppuun mennessä. 

 

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

Turnaukseen ovat tervetulleita kaikki korkeakouluopiskelijat niin poika-, tyttö että sekajoukkueilla. Kaikki kilpailevat samassa sarjassa.

Osallistumismaksu turnaukseen on 360 euroa. Joukkueen osallistujista vähintään 75% tulee olla Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäseniä, muuten osallistumismaksuun tulee 50% korotus.

Lista Opiskelijoiden Liikuntaliittoon kuuluvista kouluista löytyy täältä: Jäsenemme - Opiskelijoiden Liikuntaliitto – OLL

Turnaukseen mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä kahdeksan (8) joukkuetta, joten oma joukkue kannattaa ilmoittaa turnaukseen hyvissä ajoin! Viimeinen päivä ilmoittautumiseen on 17.2.2022.

Ilmoittautuminen: osmkisat.fi

 

Vakuutus

Opiskelijoiden Liikuntaliittoon kuuluvat ovat vakuutettuja OLL:in vakuutuksella. Opiskelijoiden Liikuntaliittoon kuulumattomien tulee ostaa itselleen vakuutus.

Kaukalopalloliiton vakuutuksista tietoa löytyy täältä: Lisenssitietoa - Kaukalopalloliitto Pelaaja voi ostaa 1-turnauslisenssin tai koko joukkue (max 25) voi ostaa tapahtumavakuutuksen.

Mikäli joukkue tai pelaaja ostaa vakuutuksen, tulee toimittaa Kaukalopalloliiton sähköpostiin toimisto@kaukalopalloliitto.fi pelaajaluettelo pelaajien koko nimellä ja syntymäajalla.

 

Majoitus ja ruokailu

Turnaukseen osallistuville opiskelijoille on tarjolla majoitustarjous Sokos Hotelli Puijonsarveen. Lisää tietoa tarjouksesta ja varausohje: Majoitustarjous OSM-kisoihin

Turnaukseen osallistuvilla on mahdollisuus tehdä ruokatilaus ennakkoon jäähallin kahvioon opiskelija-alennuksilla. Päivän aikana on myös muita opiskelija-alennuksia kahvioon turnaukseen osallistuville.

Ruokatilaukset: pakkipari@outlook.com

 

Ilmoittautuneet joukkueet: 

Masan Pallo, LAB ammattikorkeakoulu

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Satu Tiihonen

Suomen Kaukalopalloliitto

satu.tiihonen@kaukalopallo.fi

puh. 050 553 8922

 

Markku Rantahalvari

Opiskelijoiden Liikuntaliitto

markku.rantahalvari(at)oll.fi

+358 44 7800 217

 

Tulospalvelu
Kaukislehti