Team No Control on Suomen Mestari 2019

14.04.2019 17:44

 

Kultainen Kotka ja Suomen Mestaruus oli jaossa viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-turnauksessa. Turnauksen kotijoukkueena ja hallitsevana mestarina titteliä puolusti Epa-TT. Kaikkiaan turnauksessa pelasi 10 joukkuetta. Lauantaina turnauksessa pelattiin alkulohkot, joissa molemmissa oli viisi joukkuetta. Alkulohkojen kolme parasta jatkoi sunnuntain pudotuspeleihin. A-lohkon voittajaksi pelasi Epa-TT, kun taas B-lohkon ykkönen oli Flexolahti. Molemmille lohkovoittajille aukesi näin suoraan paikka välieriin. Puolivälierissä kohtasivat Team No Control (TNC) ja Team Puustelli sekä LaVi ja RW-Team. TNC voitti oman puolivälieränsä selvästi maalein 7-1. RW-Team puolestaan raivasi Lavin tieltään tiukan kamppailun päätteeksi luvuin 7-6. Ensimmäisessä välierässä kohtasivat Epa-TT ja TNC, kuopiolainen TNC hallitsi ottelua ja vei välierän nimiinsä maalein 6-2. Toisessa välierässä pelasivat Flexolahti ja RW-Team, Flexolahti voitti välieräottelun 7-5.

Pronssista kamppailivat Varkauden Epa-TT ja RW-Team Ruukista. Tasaisen ja hyvävauhtisen pronssikamppailun ratkaisu venyi aina viime minuuteille, kunnes ajassa 37.10 Epa-TT:n Robert Lindström ratkaisi pronssin kohtalon Epa-TT:lle maalein 5-4. Näin Varkautelaisten SM-mitaliputki sai jatkoa, tällä kertaa pronssimitalin muodossa.

Finaalissa kohtasivat kuopiolainen TNC ja Flexolahti Lahdesta. Finaali tarjosi mainiota kaukalopalloviihdettä läpi ottelun. Erätauolle siirryttiin Flexolahden 7-4 johdossa. TNC:n huima toinen erä nosti kuopiolaiset kuitenkin rinnalle ja ohi voittoon asti maalein 12-7.

Turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Suomen Mestarijoukkueen Team No Control Matias Kiiskinen.

Turnauksen tulokset ja tilastot tulospalvelussa:

TULOSPALVELUUN

Onnittelut Suomen Mestareille ja muille SM-mitalisteille!!!

Lisää kuvia päivitetään myöhemmin.

 

Suomen Mestarit 2019 Team No Control, Kuopio

 

SM-hopeaa Flexolahti, Lahti

 

SM-pronssia Epa-TT, Varkaus

 

Turnauksen arvokkain pelaaja Matias Kiiskinen, Team No Control

Tulospalvelu
Kaukislehti